VINE A LA FESTA D’ESTIU A L’AQUADIVER

VINE A LA FESTA D’ESTIU A L’AQUADIVEREls dies 1 i 2 de juliol vine a la festa de l’estiu d’Abacus a l’Aquadiver de Platja d’Aro!

El primer cap de setmana de juliol celebrem la primera festa d’estiu a l’Aquadiver de Platja d’Aro i volem comptar amb tu! Vine a les nostres botigues i aconsegueix amb la teva compra el teu val de descompte de més del 63%.

Aconsegueix les teves entrades per només 12€ (inclou un donatiu d’1€ per Pallapupas) a les botigues Abacus*. (Cost habitual de l’entrada 33€).

Pallapupas

Així que agafeu els banyadors i tovalloles, que aquest estiu ens remullem i col·laborem amb Pallapupas!

Pallapupas és una ONG que treballa per millorar l’estat emocional d’infants i adults hospitalitzats, amb l’humor i el teatre com a recurs per superar l’adversitat.
Pallapupas destinarà els fons recaptats a sufragar la tasca dels Pallapupas a les plantes pediàtriques dels hospitals de casa nostra.

Troba més informació a www.pallapupas.org.

*Totes les compres superiors a 30€ efectuades a les botigues físiques Abacus fins al 30 de juny de 2017 rebran fins a 4 entrades amb descompte per la Festa d’Estiu. Promoció vàlida fins a exhaurir les existències de les entrades (8.000 entrades disponibles). Més informació a les botigues Abacus.

Subscriu-te al blog


Condicions legals i de privacitat